Frazier's Vip Future - Hey Boys

Bra biltvätt stockholm

När man har en bil så vill man ju hålla den ren och snygg så att det blir så bra som möjligt. Så att man känner att man tar väl hand om den och att det kan bli så som man har tänkt sig. För det blir lite så som man måste göra och som man kan hitta på. Ja det är ju så kul att kunna göra sånt som man inte har gjort och att få det att bli så fin som man bara kan få den.
Det är bra att göra det själv men det kan också vara skönt att åka till en biltvätt stockholm som gör det åt en och som får bilen att bli som ny. 

Min man älskar en ren bil

Ja min ma älskar en ren bil som är fin mest hela tiden och det är ju bra för då håller han den fin och ren och det är ju kul att den är ren.
Men som sagt så kan det vara skönt att kunna åka någonstans med bilen och få den ren och fin så som man vill ha den. För det är inte alltid som man själv hinner med det och som man kan få det att bli så fin som man vill. Och då är det ju ett jätte bra alternativ att åka och lämna bilen så att den kan bli så fin som man vill och att det kan bli så bra som man vill ha det. Det är ju toppen när det går att lösa på det viset och att man kan göra det så att det blir så fint och bra och att man kan ha en ren och fin bil som kan ta en fram dit man vill. För det är ju lite roligare att göra det om man har en ren bil.