Frazier's Vip Future - Hey Boys

Snyggt att ha många av

Ja när det kommer till marmor så verkar vi inte få nog av det, det är något som vi vill ha mer och mer av och det är ju inte så konstigt när det är så snyggt och något som nu är lite lättare att få tag på än vad det var tidigare.
Ja man kan hitta många fina skivor marmor lite varstans och det är ju toppen om man kan hitta det på en loppis eller i ett gammalt hus som ska rivas eller så.
Sen så kan man ju köpa nya marmor skivor som inte behöver kosta så mycket men som är väldigt fina. 

Finns i många olika färger

Ja det finns i många olika färger och det är ju lite roligt för då kan man blanda och mixa lite som man tycker är snyggt. Ja det är ju så mysigt när det går att göra det som man vill och få lite mer känsla i hur man vill ha det och vad det är man ska göra för att det ska bli extra fint hemma.

Tycker att rosa marmor är väldigt snyggt och det är ju toppen när man ser att det blir så fint tillsammans med den som är lite mer grå, sen så kan man ju blanda lite mer med en marmor som är grön.
Ja det finns verkligen många fina varianter och det är ju så härligt när det är så och att det blir extra fint och snyggt när man blandar det hela lite mer.
Så mixa och matcha som du tycker är snyggt så blir det så fint och bra som man vill ha det. Ja det är ju alltid snyggast när man blandar material tycker jag, det ger mer liv till det hela. Att ha textiler och sten och trä och metaller kan verkligen få ett hem att blomstra.